PHOEBE OSBORNE

Phoebe Osborne (San Francisco, 1984)

Membre de la plataforma de nous creadors independents en moviment CRiM. Membre de PohProductions. La seva carrera es desenvolupa en diverses ciutats com Barcelona i Califòrnia. L’educació artística de Phoebe ha sigut una constant en la seva vida. S’inicia com a poeta i pintora a San Francisco. El 2007 es trasllada a San Diego per estudiar dansa a UCSD i el 2009 comença la seva carrera de dansa a Europa amb la seva parella artística Ona Fuste.
Els seus treballs aborden la dansa des d’una composició transparent, explorant dins de l’existència humana i confiant en el potencial existent en la relació amb els altres. Algunes de les seves fonts d’inspiració són: Anne Bogart, Deborah Hay, Yolande Snaith, John Osborne i Milaena Sanderson.
Recentment ha treballat en dues creacions pròpies, Esmorzar, Dinar i Sopar, vídeodansa que té el suport de l’Animal a l’Esquena, Nu2’s i el Centre d’Arts Santa Mònica. I Role Call, peça per a l’escena, amb residència a tragantDansa i presentació al Teatre Tantarantana i a l’Antic Teatre. També ha treballat amb coreògrafs com Miguel Gutiérrez, Yolande Snaith i Alyson Green.

http://www.phoebeosborne.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s