CAROLA ORTIZ

(Terrassa , 1986)

Filla de músic de jazz, comença els estudis musicals de ben petita fins a obtenir la titulació de cant jazz i clarinet baix a l’ESMUC, després d’haver-se format també al Conservatori de Terrassa i al Taller de Músics.
Ha actuat dues vegades al Festival Internacional de Jazz de Barcelona, dirigida per la compositora nord-americana Maria Schneider i amb el duo d’improvisació electroacústica, LUMMM, amb qui també ha participat al 13è Festival de Jazz de Vic, al LEM i al cicle Montjuïc de Nit. Al 2010 va realitzar una gira Ressons Jazz amb el trio TACIRUPECA Y SUS LOBOS, on actuava i ballava versionant la música de Thelonious Monk amb lletres pròpies.
Internacionalment ha actuat al festival Niños Consentidos a Berlín, al Festival “Les Bruits de la Neige” a França i al Festival MIA a Portugal.
Actualment participa en varis projectes dels quals destaca la participació amb el pianista-compositor de jazz Lluís Vidal, el violista de roda Marc Egea i el duo amb el multinstrumentista francès Aurélien Gana. També amb els grups Los Moussakis (música dels balcans) i Reshá (hang music). És artista resident 2011 de l’associació de música experimental Gràcia Territori Sonor.

carolaortizrodo.wordpress.com
www.myspace.com/ortizcarola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s