ANDREA VICENTE

Andrea Vicente (Barcelona, 1982)

Viu i treballa a Barcelona. És llicenciada en Belles Arts a la Facultat de Belles Arts de Barcelona i artista en residència al centre Experimentem amb l’ART. Complementa la seva formació i s’especialitza en tècniques tèxtils i estampació a l’ICM I l’Escola Bau i assisteix a diferents workshops de manipulació de materials tous a les Universitats de Barcelona i la Central Saint Martins de Londres.
El seu treball es troba a cavall entre l’escultura tèxtil, l’escenografia i la indumentària per a ballarins i performers. Entén el vestit performàtic com a terreny escultòric on s’articula un llenguatge de condicions i limitacions entre el moviment i cos de la dansa i la peça/vestuari que s’incorpora. Inicia aquesta trajectòria fruit de la col∙laboració amb la ballarina Marina Colomina amb la peça “Paniers” video-performance que exposa a “Backstage”,exposició en el marc de “Difundia”, Eart, Barcelona 2011. Col·labora més tard amb la performer Ariadna Rodríguez amb la peça 1/4,1/2,3/4, 4/4 per a Corpologia 3, Girona 2011. I amb l’obra “Opereta Tèxtil en 3 actes”, per a Dies de Nodes, EART, 2011.
Ha mostrat el seu treball als espais de creació i galeries Mercè Sala (certamen internacional d’Arts Plàstiques), Centre de creació La Escocesa, Can Xalant, Museu d’Història de Sant Feliu, Galeria Art Mirall entre d’altres. Enguany ha estat sel·leccionada en la convocatòria de projectes de creació d’arts visuals, Centre d’Art Torre Muntadas, El Prat 2012.

www.andreavicente.com
www.ohwheresalice.blogspot.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s